محل تبلیغات شما
در اصل ، تلخی در دهان علت تلخی دهان در صبح کودک به همان دلایلی رخ می دهد که در بزرگسالان وجود دارد ، اگرچه متخصصان اطفال می گویند که کودکان به احتمال بسیار زیاد به بیماری های التهابی کبدی (کولسیستیک و غیره) مبتلا هستند. اما نقض مجاری صفراوی در کبد ، مشکلات با مثانه کیسه صفرا ، که در آن کودک از تلخی در دهان ، تهوع و ضعف عذاب می یابد ، اغلب مشاهده می شود.

تلخی در دهان بچه های کوچک به دلیل مسمومیت غذایی یا خوردن رنگ های حاوی سرب (که در ساخت اسباب بازی های معمولی مورد استفاده قرار می گیرند) می تواند ظاهر شود. والدین باید در نظر داشته باشند كه در كودكان 6-12 ساله طعم تلخ در دهان می تواند با بیماری های انگلی همراه باشد: اكینوكوكوز ، آسكاریازیس ، اپیستوركیازیس ، ژیاردیازیس ، توكسكروز.

بنابراین ، تلخی در دهان با سرفه ای که بسیار شبیه به برونشیت است ، یا تلخی در دهان بعد از سرفه ، نتیجه جیاردیازیس یا توکسوکوریوز است ، یعنی وجود در بدن لیزبلی روده ای است که قادر به صدمه به کبد یا توکسوکاریا است. ، که در بافت ها و اندام های مختلفی فرو می رود. بنابراین مراقب باشید کودک بعد از خوردن غذای چرب دچار درد معده شود ، در صورت عدم لرز ناشی از سرما و تعریق بیش از حد ، آیا یبوست یا اسهال وجود ندارد یا خیر ، آیا کودک شما به دلیل کاهش اشتها وزن خود را از دست می دهد.

منبع قابل اعتماد [20]

تلخی در دهان بعد از آنتی بیوتیک ها
تلخی در دهان بعد از آنتی بیوتیک ها - یک عارضه جانبی داروهای این گروه دارویی - به دلیل عوامل مختلفی است. ابتدا مواد فعال بسیاری از آنتی بیوتیک ها توسط کبد متابولیزه و از بدن دفع می شوند و به عنوان سموم روی آن عمل می کنند. و در حالی که کبد از آنها پاک می شود ، شکایات اجتناب ناپذیر است که تلخی در دهان و دردهای کبدی وجود دارد.

دوم اینکه ، بعد از آنتی بیوتیک ها به دلیل اختلالات هضم ناشی از دیابت باکتریوز ، تلخی در دهان وجود دارد. با از بین بردن میکروارگانیسم های بیماری زا ، آنتی بیوتیک ها را می توان با مفید - بیفیدو- و لاکتوباسیل ها ، باکتری ها ، کلستریدیا ، زوبباکتری ها ، E. coli Escherichia coli نیز گسترش داد که میکرو فلورای روده واجب را تشکیل می دهند. تمام این میکروارگانیسم ها ، به کبد و روده کمک می کنند ، متابولیت های بدن را پاک و دفع می کنند. ویتامین ها و آنزیم های زیادی تولید می کنند. در متابولیسم شرکت می کند. به طور کلی ، پس از آنتی بیوتیک هایی که این میوسنوز را از بین می برند ، بدن مجبور است مدت زمان طولانی "گزاف گویی کند".

به عنوان مثال ، اثر ضد می و ضد پارازیت Metronidazole و تلخی در دهان و همچنین مترادف آن Trichopol و تلخی در دهان به این دلیل است که استفاده از این داروها باعث قطع سنتز DNA توسط سلولهای نه تنها بیماری زا می شود. میکروارگانیسم های بی هوازی - trichomonads ، Gardnerella ، balantidium ، lamblia، entameb اما به همین ترتیب منجر به پایان وجود میکروارگانیسم های واجب می شوند.

افلیلیت و طعم تلخ در دهان: آنتی بیوتیک گروه ماکرولید ، Frromilid (کلاریترومایسین) در تأثیر دستگاه تنفسی ، بافت های نرم و پوست با باکتری های گرم مثبت و گرم منفی از جنس Legionella ، مایکوپلاسما ، کلامیدیا ، Ureaplasma موثر است. لیستریا ، و غیره. اصل عمل آن باکتریواستاتیک است ، یعنی سلول های باکتری از سنتز پروتئین ها متوقف می شوند و آنها از بین می روند. بقیه ، مطابق با فارماکودینامیک آنتی بیوتیکها ، طبق طرح مترونیدازول اتفاق می افتد. و لیست عوارض جانبی نیز عملاً متفاوت نیست. مصرف این داروها باعث تلخی شدید دهان می شود.

استرس و تلخی در دهان: این دارو آنتی بیوتیک نیست؛ در مورد مکانیسم عمل ضد انحصاری در اسپاسم برونش به آنتی هیستامین ها اشاره دارد. طبق گفته اکثر بیمارانی که از Erespal (Fenspiride) استفاده کرده اند ، که توسط پزشک در آسم برونش منصوب شده است ، این دارو باعث تلخی شدید در دهان می شود ، اگرچه عوارض جانبی این عارضه نشان داده نشده است.

علاوه بر آنتی بیوتیک ها و آنتی هیستامین ها (ضد حساسیت) ، تلخی در دهان یک عارضه جانبی برخی از داروهای ضد التهابی ضد قارچ و غیراستروئیدی ، ضد افسردگی ها و همچنین داروهای ضد سمی سیتوتوکسیک است که در شیمی درمانی سرطان استفاده می شود.
تشخیص تلخی در دهان
از آنجا که تلخی در دهان به عنوان یک علائم بیماری در بسیاری از زمینه های پزشکی عملی مورد توجه قرار گرفته است ، پس از یافتن دلایل بروز ، از جمله دستگاه گوارش ، دلایل ظهور این علامت نیاز به معاینه جامع دارد.

تشخیص تلخی در دهان در معده مبتنی بر:

آنامز ، شامل لیستی از کلیه داروهای دارویی است که توسط بیمار گرفته می شود.
تجزیه و تحلیل کلی خون ، ادرار و مدفوع.
آزمایش خون بیوشیمیایی (از جمله هلیکوباکتر پیلوری و ائوزینوفیل)؛
تجزیه و تحلیل خون برای آنتی بادی های هپاتیت و تبخال ویروس IV.
تجزیه و تحلیل خون برای قند ، گاسترین ، فسفازهای کبدی و غیره.
pH متری داخل مغزی (تعیین سطح اسیدیته آب معده)؛
فلوروسکوپی معده (گاستروسکوپی) و مری مری ، معده و مری ،
دستگاه گوارش یا کولسی سینتیگرافی؛
سونوگرافی (سونوگرافی) اندامهای احشایی.
مجموعه روشهای تشخیصی خاص به ویژگی تجلی این علائم بستگی دارد و توسط پزشک متخصص که صلاحیت وی در این بیماری قرار دارد ، تعیین می شود ، یعنی علت اصلی تلخی در دهان: دستگاه گوارش ، غدد درون ریز و غیره تعیین می شود. انگل شناسی ، ن و زایمان ،درمان تلخی در دهان
از نظر پزشکی ، تنها صحیح در هر شرایطی ، درمان تلخی در دهان می تواند به معنای درمان علامتی باشد ، زیرا تلخی در دهان نشانه یک یا آسیب شناسی دیگر است. این یک نتیجه است ، نه یک دلیل.

به همین دلیل است که این سؤال از بیماران که با تلخی در دهان چه باید کرد ، پزشکان پاسخ می دهند: برای درمان بیماری که همراه با این علائم است.

با این حال ، در زرادخانه درمان علائم ، داروهایی وجود دارد - قرص هایی برای تلخی در دهان.

بنابراین ، تحریک سنتز آلوکول صفرا با تلخی در دهان ، برای استفاده در آسیب شناسی هایی از جمله کوله سیستیت و هپاتیت مزمن غیر طبیعی نشان داده شده است. دوز توصیه شده برای بزرگسالان و کودکان بالای 7 سال ، دو قرص سه بار در روز (بعد از غذا) است. برای کودکان زیر 7 سال - یک قرص.

کولیتیک و کبد محافظت کننده Hofitol از تلخی در دهان (نامهای دیگر - Artihol، Holiver، Tsinarix) برای شکل مزمن کوله سیستیت و هپاتیت ، سیروز کبد ، کاهش عملکرد انقباضی مجاری صفراوی تجویز می شود: 1-2 قرص سه بار در روز (قبل از غذا) بزرگسالان و کودکان بعد از 12 سال؛ روی قرص سه بار در روز - به کودکان 6-12 ساله. عوارض جانبی آن شامل سوزش قلب ، حالت تهوع ، اسهال ، درد در ناحیه اپیگاستریک است. Hofitol در حضور سنگ در کیسه صفرا و در موارد اختلالات هدایت در مجاری صفراوی منع مصرف دارد.

داشتن عصاره گیاه خار خار به عنوان یک ماده فعال ، Karsil از تلخی در دهان (Silibor ، Gepabene ، Legalon) به عنوان کبد محافظت می کند ، که ترمیم ساختار سلول های کبدی آلوده با التهاب مزمن و پس از هپاتیت در بزرگسالان را انجام می دهد (سه دو بار در روز 1-2 قرص). نه ن باردار و نه کودکان پیش دبستانی ، این دارو تجویز نمی شود.

Ursosan و تلخی در دهان: دارویی مبتنی بر اسید ursodeoxycholic (مترادف - Ursohol ، Ursolizin ، Ursodex) به منظور حل کردن سنگهای صفراوی کلسترول در کیسه صفرا ، برای درمان گاستریت با ریفلاکس معده و سیروز اولیه طراحی شده است. یک کپسول (250 میلی گرم) در روز ، در شب ، مصرف می شود. موارد منع مصرف اورسوزان: التهاب حاد و نقض تحرک کیسه صفرا ، کلسیم ترشح شده در کیسه صفرا ، انسداد دستگاه مجاری صفراوی ، اختلال عملکرد کبد و کلیه ها ، سه ماهه اول بارداری ، کودکان زیر 6 سال. عوارض جانبی این دارو به صورت اسهال ، درد در کبد و کهیر گزارش شده است.

تلخی در دهان و اودستون: این دارو (مترادف - Gimecromone ، Isohol ، Cholestil و غیره) مشتق کومارین است و به کلروتیک اطلاق می شود ، به طور همزمان انقباضات اسپاسمودی مجاری و اسفنکترهای دستگاه صفراوی را از بین می برد. اختصاص داده شده به 0.2 گرم (یک قرص) سه بار در روز ، 30 دقیقه قبل از غذا. اودستون در کودکان زیر 14 سال ، ن باردار و شیرده و همچنین بیماران مبتلا به زخم معده ، انسداد مجاری صفراوی و التهاب کبد منع مصرف دارد. در بسیاری از کشورهای اتحادیه اروپا و ایالات متحده آمریکا این وسیله استفاده ممنوع است.

De-Nol و تلخی در دهان: داروی De-Nol (Bismuth sub-citrate، Bismofalk، Gastro-norms، Bisnol) برای زخم گوارشی و سندرم روده تحریک پذیر به عنوان یک عامل ضد اسید تشکیل دهنده یک فیلم محافظ مخاطی بی کربنات روی بدن تجویز می شود. غشای مخاطی معده و معده اثنی عشر. فعالیت پپسین و میزان اسیدیته آب معده را کاهش می دهد. منجر به بیحرکتی باکتری هلیکوباکتر پیلوری می شود. دوز توصیه شده: یک قرص 3-4 بار در روز ، نیم ساعت قبل از غذا. از جمله عوارض جانبی احتمالی De-Nol می توان به موارد زیر اشاره کرد: حالت تهوع ، استفراغ ، اسهال ، یبوست ، تیره شدن زبان مخاطی و مدفوع ، خارش بثورات بر روی پوست. در دوران بارداری ، استفاده از De-Nol منع مصرف دارد.

درمان دارویی تلخی در دهان که با مشکلات دستگاه گوارش همراه است همچنین شامل مهارکننده های پمپ پروتون - داروهایی که تولید آب معده را سرکوب می کنند (با ریفلاکس معده یا ریفلاکس معده) و پروکینتیک - وسیله ای برای تسریع در پیشرفت مواد غذایی در معده است. (با سوء هاضمه عملکردی و دیسکینزی دستگاه گوارش).

حالت اول شامل چنین وسیله ای برای کاهش اسیدیته آب معده ، مانند ربیماک (سدیم ربپرازول ، بارول ، زولبکس ، ربزول و غیره) است. قرص دارو (20 میلی گرم) یک بار در روز (صبح) مصرف می شود. موارد منع مصرف در استفاده از Rabimak شامل حاملگی ، کودکی و وجود تومورهای بدخیم دستگاه گوارش و عوارض جانبی - سردرد ، تهوع ، اسهال و خشکی دهان است.

برای فعال کردن تحرک دستگاه گوارش ، متخصصان گوارش پروکینتیک را تجویز می کنند. به عنوان مثال ، داروی Domperidon (داملیوم ، پریدون ، Motilium ، Motilak ، Nauzelin و غیره) به علائم سوء هاضمه مانند تهوع ، استفراغ ، درد و نفخ شکم کمک می کند. به بزرگسالان توصیه می شود یک قرص (0.01 گرم) سه بار در روز (قبل از غذا) مصرف کنند. کودکری




تعمیر کولر گازی دوو

متن زیبا برای معرفی خود در مصاحبه

عوامل موثر بر هزینه سرویس آبگرمکن تهران

، ,دهان ,تلخی ,های ,ها ,معده ,در دهان ,تلخی در ,می شود ,آنتی بیوتیک ,در روز

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کافه مقاله نوین آذرخش sarreseed Christopher's info distafason راز خوشبختی (The Secret Of Happiness) ღ☆ஜ ما و جغرافیا در دهکده جهانی ஜ☆ღ prophnaposlei فایل مارکت animesekushuaru